Aanmelden

U kunt zich online aanmelden of neem direct contact op met één van onze therapeuten. Wij verwachten in februari/maart 2021 weer plek te hebben voor nieuwe aanmeldingen.

Online behandelingen zijn mogelijk bij Jossien Kok. U kunt zich rechtstreeks bij haar aanmelden: jossienkok@protonmail.com of 06 – 343 414 72

Voor GB-GGZ behandelingen kunt u ook terecht bij: Psychologenhuis Hilversum – www.psychologenhuis.nl

Bekijk hoe u zich kunt aanmelden:  Meld u online aan

U kunt zich, bij voorkeur, online via het aanmeldingsformulier aanmelden. Vriendelijk verzoek de huisartsverwijzing dan bij te voegen.

Is dit niet mogelijk of wilt u meer informatie dan kunt u ons bellen op woensdag tussen 10.00- 12.00 uur. U kunt ook inspreken en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Bij een acute vraag of een crisissituatie buiten kantooruren kan er contact gezocht worden via de dienstdoende huisarts of huisartsenpost of met de crisisdienst van de regionale GGZ.

Bij de aanmelding vragen wij een aantal gegevens, zoals naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, mailadres, naam verzekering, naam huisarts, tekst van huisarts op het verwijsbriefje, een korte omschrijving van uw klachten/problemen, eventuele eerdere  hulpverlening en persoonlijke wensen? Op basis van deze gegevens proberen we een goede match met een therapeut te maken en hij/zij gaat u bellen voor een eerste intakegesprek. Het kan zijn dat we een wachtlijst hebben.

Secretariaat:

ATB – Therapie & Coaching
’s Gravelandseweg 159, 1217 ES  Hilversum
Tel.: 035 – 622 10 71
Email: atb-therapie@protonmail.com